top of page

Om Martine

Hei på deg. Og tusen takk for at du er her.

 

Jeg er Martine. Det er jeg som skaper og driver Floravind.

Da jeg ble født stod solen i tvillingene, månen i fiskene og ascendanten i vekten.

Jeg vokste opp i Drammen med min kjære familie mamma, pappa, lillesøster og lillebror. 

Jeg elsker havet, spekkhoggere, ruskevær og ananasjuice. Og masse smør på brødskiva. Også elsker jeg å lytte til eller se mennesker være den de er fullt og helt og følge drømmene sine. Jeg liker rart. For da ligner det liksom ikke på noe annet.

Jeg tror at drømmene man har forteller noe om veien man skal gå. Og jeg beundrer dem som går veien sin.

m_edited.jpg

Jeg drømmer om mange ting.

Akkurat nå drømmer jeg om å reise på retreat til Bali. Jeg drømmer om å drive med energihealing, jeg drømmer om et Floravind-hus hvor det er høyt under taket og uendelig med rom. Et urteapotek, et bibliotek med like mange planter som bøker, et arbeidskjøkken, et lagerrom med hyller plass til naturlige såper og oljer og salver, en liten butikk med smått og stort som gjør godt, et rom hvor astrologen tar imot de som vil komme, et rom hvor tarotleseren tar imot de som vil komme, et rom hvor massøren masserer, et rom hvor jeg kan drive med Reiki, et stort og åpent rom for yoga eller kurs eller noe helt annet, et rom hvor man kan sitte i stillhet eller danse like nobodys watching, et rom hvor man kan sitte sammen med andre og drikke te og se sola danse gjennom vinduene. I det samme rommet kan vi også holde forskjellige oljeblandingsverksteder. En hage hvor man kan gå barbent og legge seg ned i gresset, et rom for å male eller sy eller tegne eller hva som helst, et rom fullt av krystaller, i tillegg til rom jeg ikke veit hva skal være ennå.

 

Et hus hvor man kan være den man er og er i ferd med å bli. Et hus for magi, mystikk, undring og eventyr.

Et hus hvor man kan bli bedre kjent med seg selv og gå innover, innover, innover.

 

For noen år siden tulla jeg og en venninne med at vi ville lage en Harry Potter-skole for voksne. Det var litt tull, men samtidig ikke.

 

Jeg drømmer om frihet, sannhet, kjærlighet og skjønnhet. Det er store ord jeg fortsatt er underveis med å forstå, men ordene har lenge vært store ledestjerner som hjelper meg inn, gjennom og videre.

Mennesket er et stort mysterium for meg. Egentlig er hele livet et stort mysterium, fra de bittesmå tingene til de uendelig store.

Så lenge jeg kan huske har jeg lurt på hvorfor jeg er her. Hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, hva som gir mening.

Og det driver meg fortsatt.

Nå har jeg tatt en av drømmene mine på alvor og har vært med på Reiki innvielse 1. 

Da kan eventyret bare fortsette.

 

Jeg vil virkelig og inderlig takke alle som støtter meg og løfter meg og gir meg mot og inspirasjon til å gjøre det jeg drømmer om.

Og jeg vil takke alle dere jeg ennå ikke kjenner som gjør det samme for dem rundt dere.

Og jeg vil takke alle som følger drømmene sine. Det har uendelige ringvirkninger.

bottom of page