top of page

Om Martine

Hei på deg. Og tusen takk for at du er her.

 

Jeg er Martine. Det er jeg som skaper og driver Floravind.

Da jeg ble født stod solen i tvillingene, månen i fiskene og ascendanten i vekten.

Jeg vokste opp i Drammen med min kjære familie mamma, pappa, lillesøster og lillebror. 

Jeg elsker havet, spekkhoggere, ruskevær og ananasjuice. Og masse smør på brødskiva. Også elsker jeg å lytte til eller se mennesker være den de er fullt og helt og følge drømmene sine. Det kribler og kiler i hele kroppen når jeg ser eller hører om folk som gjør det de vil. Som gir en lang faen i hva man "burde" og "må". Som driver verden framover.

Jeg tror at drømmene man har forteller noe om veien man skal gå. Og jeg beundrer dem som går veien sin.

Martine Thon Bråthen

Jeg drømmer om eventyr. Om å fortsette å lytte til og følge hjertet og ha tillit. Og stole på at jeg ikke trenger å vite. 

Jobben min er å følge hjertet. Også viser det meg veien.

Jeg drømmer om magi. Om å tørre å bli mer og mer meg. Modigere og sterkere og råere og varmere. Leike mer, være vill og danse med vinden. Hel.

Å transformere det jeg er redd for, bli kjent med meg sjæl og vise det fram. Hele meg.

Og det handler jo ikke om hva jeg identifiserer meg som, hvilke roller jeg har spilt, kroppen min eller det jeg har ønska å bli sett som - for meg handler det om å være fri, vill og inderlig. Innenfra. Vi ER jo det inni oss - og det er det som vil ut for å blomstre og skinne. 
 

Jeg drømmer om frihet, sannhet, kjærlighet og skjønnhet. Det er store ord jeg fortsatt er underveis med å forstå, men de hjelper meg inn, gjennom og videre.

Mennesket er et stort mysterium for meg. Egentlig er hele livet et stort mysterium, fra de bittesmå tingene til de uendelig store. Så lenge jeg kan huske har jeg lurt på hvorfor jeg er her. Hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, hva som gir mening.

Og det driver meg fortsatt.

Grandtanta mi sa så fint en gang at vi er her for å bli hele. Og det er litt som å kle seg mer og mer naken for hver dag, som jeg leste så fint i "Rise Sister Rise" av Rebecca Campbell.

 

Jeg vil virkelig og inderlig takke alle som støtter meg og løfter meg og gir meg mot og inspirasjon til å gjøre det jeg drømmer om.

Og jeg vil takke alle dere jeg ennå ikke kjenner som gjør det samme for dem rundt dere.

Og jeg vil takke alle som følger drømmene sine. Det har uendelige ringvirkninger. 

 

Dere gjør meg modigere.

bottom of page