top of page

Om fortsettelsen

"The wind is your reminder, that everything moves and changes.

It can destroy, in turbulent waves of anger, 

or soften down to kiss a flower waiting for a dance,

and as a lover would, release the petals from it's stem at autumns end"

leste jeg i en nydelig bok av Lilli Bendriss og Camillo Løken.

R1-00570-0030.jpg

Floravind er et uendelig stort rom med uendelige muligheter. 

Det er plass til hele deg og alt du har å komme med. Og alt er mulig. 

Camilla Anvik fra Skjærgårdshagen sa så nydelig i foredraget sitt om spiselige blomster på Hagemessa:

du må aldri slutte å følge drømmene dine.

Fram til nå har jeg forklart Floravind som håndlaga naturlig hudpleie. Men hudpleie er ikke helt det riktige ordet. Samtidig som alt det jeg lager er laga av urter og planter og blomster som kan hele og hjelpe huden på forskjellige måter, er det ikke de direkte hudpleiende egenskapene ved plantene som er årsaken til at jeg gjør det jeg gjør.

 

Det som driver og fortsetter å oppta meg er planters kraftfulle egenskaper og viljer - og hvordan de kan hjelpe menneskers indre gjennom livets forskjellige vinder. Min opplevelse er at det alltid finnes en plante som kan styrke, støtte og hjelpe med det man står i og ønsker å overkomme. Om man er åpen for det og ønsker å ta imot. Jeg er også av den tro (inntil jeg tror noe annet) at menneskets tanker, ord, følelser, handling og vilje kan gjøre det umulige mulig.

Jeg er på reise jeg og, hvor både jeg og Floravind finner vår form underveis og hele tiden. Det eneste konstante er vel at alt hele tiden er i forandring og er underveis.

Inntil nå har jeg vært på kurs hos Gry Fosstvedt og Aromedica om bruk av eteriske oljer i hudpleie, grunnkurs i massasje hos Massageskolen i København. I januar var jeg på kurs i meridianer og energiteknikker hos Sirius Naturterapeutisk skole i Haugesund. Jeg trekkes mer og mer mot det usynlige, det energetiske, det mystiske, vinden man ikke kan se. Jeg er overbevist om at mennesket har krefter og evner og potensiale langt utover hva vi er i stand til å forestille oss - og jeg vil finne veiene inn til der hvor hemmelighetene ligger og venter.  Og nå har jeg endelig samlet mot nok til å ta et stort skritt inn i Reiki-healingens univers.

bottom of page